O nama – Lab Split

 

Nakon što se poigramo sa ječmom i hmeljom koje smo skuhali u vodi dodajemo i zrno ljubavi, baš kako ikod kuhanja ukusnog jela. Puno naše ljubavi i LAB Split je doveo Craft u Split!

Naše znanje potječe iz kućnog pivarstva. Nakon par godina naše kreativnosti i isprobavanja različitih stilova piva odlučili smo se predstaviti ljubiteljima pive sa našim prvim Barba Pale Ale-om te smo naš hobi preselili u prostor koji sa ponosom zovemo Pivovara, a ”lonce” smo zamjenili sa “malo većim” kapaciteta 20 000 litara mjesečno.

Prvi put kad probate naše pivo ono će vam se garantiramo svidjeti, ali nemojte reći da je to odlično pivo pomješano sa voćnim sokom. Voćnu aromu koju osjećate dobivamo pomnim biranjem i kombiniranjem aromatskih hmeljeva.

Strast prema vrhunskom pivu i zasićenost industrijskim pivom rodila je u nama ideju za otvaranjem prve Splitske Craft Pivovare. Sada za sve prijatelje imamo dovoljno da uživaju u našem pivu.

Pivo

Lab Split – BARBA PALE ALE / 5,2% ALC / 45 IBU

Podno Marjana, dajući naglasak na kvalitetu razvili smo naše prvo pivo nazvano “Barba”.
Koristeći samo osnovne sastojke poput hmelja, ječma, kvasca i vode “Barba” se drži Bavarskog zakona o čistoći piva Reinheitsgebot iz 1516. godine.
Barba je Ale pivo laganog i pitkog tijela. Blaga karboniziranost pojačava osjećaj pitkosti, a svilenkasta gorčina ostavlja ugodan osjećaj u ustima dugo nakon zadnjeg gutjalja.
Sa postotkom alkohola od 5,4%, upečatljivom gorčinom i aromom citrusa, tropskog voća i borovine Barba Pale ale će se svidjeti i vašem barbi 🙂

Do sada smo izbacili preko 15 stilova pive koje se distribuiraju diljem zemlje, uglavnom prema odabranim barovima, restoranima i hotelima te hypermarketima i specijaliziranim „beershop“-ovima.

Osim navedenoga, provodimo pivske ture “brewery tour” i predavanja za grupe do 15 osoba prema pravnim i fizičkim osobama – pivoljupcima.

Zainteresiran si za suradnju? Zanima te gdje popiti naše pivo u tvojoj blizini? Želiš poslati poklon piva prijatelju za rođendan ili tvrtka slavi obljetnicu i željeli biste se počastiti točenim pivom?

Za sve informacije nazovite 099 573 8687 ili nam se javite putem e-maila info@lab-split.com, navedite nam vaše želje i rado ćemo se potruditi realizirati ih.

Facebook Feed

LAB Split - Craft Brewery - BARBA
LAB Split - Craft Brewery - BARBA
Današnja Slobodna Dalmacija o našoj pivovari, svima dobro znanom Barbi i o mnogočemu još!

🍻
LAB Split - Craft Brewery - BARBA
LAB Split - Craft Brewery - BARBA
Od sada je moguća dostava i na otoke preko našeg webshopa!
Ponudu provjerite na https://lab-split.com/shop/

Photo: Hrvoje Baković
LAB Split - Craft Brewery - BARBA
LAB Split - Craft Brewery - BARBA
Proljeće je i temperature se penju put gore, nema boljeg spasa od uvijek svježeg piva iz prve splitske craft pivovare!
Ne dopustite vrućinama da vas nadjačaju, opremite se na http://lab-split.com/shop 🍻

Photo: Hrvoje Baković
LAB Split - Craft Brewery - BARBA
LAB Split - Craft Brewery - BARBA
Naše drage partnere iz victe zanimalo je što je to craft pivo!
LAB Split - Craft Brewery - BARBA
Victa
[VICTA POPULI] U posljednjem Victa populiju pitali smo naše kupce što je to craft pivo? 😊 Craft je pojam koji je posljednjih nekoliko godina na velika vrata ušao u društvo, stoga nas je zanimalo znaju li naši kupci što je craft pivo.

Craft pivo je najkraće rečeno pivo napravljeno u malim, kreativnim i nezavisnim pivovarama koristeći razne tehnike pivskog kuhanja. Victa je trgovina s najvećim izborom craft piva u Dalmaciji i s ponosom podržavamo razvoj craft scene u Splitu i Dalmaciji.

Ako i vi želite provjeriti svoje znanje o craft pivu, od nedjelje na Instagram profilu victa_split sudjelujte u Victa populi kvizu. 😃
.
.
.
.
Victa populi je snimljen u ožujku, a svi ispitanici su dobrovoljno pristali na snimanje. ✅ Cilj videa nije ismijavanje, već ispitivanje stavova o aktualnim društvenim temama.

#VictaPopuli #VictaSplit

Kontakt

L.A.B. SPLIT društvo s ograničenom odgovornošću, za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: L.A.B. Split d.o.o.
Ante Petravića 33
21 000 Split
mail: info@lab-split.com

OIB: 04290814979
MBS: 060336312
Godina osnivanja: 2015.
Žiro-račun: HR5624840081107493446 (Raiffeisen Austria d.d.)
Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti, Trgovački sud u Splitu, Tt-15/7683-3

6 + 12 =